Skip links

Kringloop "De Vince"

Spullen halen of brengen ?

Onze kringloopwinkel De Vince kan niet bestaan zonder jouw hulp. Heb jij huisraad of kleding over dan houden wij ons graag aanbevolen. De spullen komen goed terecht. Je kunt bij ons spullen aanleveren. (Door de witte poort naast de winkel).

Op maandag en woensdag van 10.00 uur tot 15.30 uur, op dinsdag van 10.00 uur tot 12.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 15.30 uur.

Op donderdag en vrijdag kunnen er geen spullen worden aangeleverd !

Het aanleveren

Twijfel je of we jouw spullen kunnen accepteren, of wil je dat we jouw spullen op komen halen ? Lees hieronder hoe dat in zijn werk gaat.

Omdat voor ons de stortkosten hoog zijn zullen wij misschien de door jou aangeboden spullen niet allemaal kunnen accepteren. Denk hierbij aan (zeer) grote meubels, oud eiken meubelen et cetera.

Twijfel je of wij jouw spullen aan kunnen nemen ? Stuur dan een e-mail met foto`s naar inname@vincentius-breda.nl. Wij zullen dan hierop zo snel als mogelijk een reactie sturen.

Heb je veel spullen die je wilt aanbieden of meubels, dan kunnen wij deze eventueel bij je op komen halen. Bel 06 222 538 56 of stuur dan een e-mail met foto`s naar transport@vincentius-breda.nl. Wij zullen hierop zo snel mogelijk reageren en met jou een afspraak maken over de dag en tijdsblok dat wij bij jou langs komen.

Beslist geen spullen bij de voordeur of poort achterlaten.